HTML

A Gondolatébresztés Napja

Friss topikok

  • IGE: Óvakodjatok egyes, - de inkább kettes- társkereső kluboktól! 2009.12.19. 00:31 IGe Egyes csaló tá... (2010.12.18. 10:36) Az igazi társ

Linkblog

A titok - rövid tanítások Rhonda Byrne-tól

2010.10.26. 10:29 Gondolatébresztő

Ne foglalkozz a negatív gondolataiddal, melyeket nem tudsz kordában tartani. Csak annyit kell tenned, hogy elkezdesz jó dolgokra gondolni..nap nap után, ültess el az elmédben annyi jó gondolatot, amennyit csak tudsz. Ha ezt megteszed, a jó gondolataid még több jó gondolatot vonzanak majd be, és előbb-utóbb az összes negatív gondolatot kisöprik a tudatodból.
 
******
 
Ez abszolút logikus ötlet, és kivitelezhető, noha gyakran képtelenek vagyunk pozitívan gondolkodni, mert túlzottan többségben vannak a rossz gondolataink. Arról nem is beszélve, hogy a gondolataink nagy része a tudatalattinkban jön létre, amit még nehezebb kezelni és uralni. A titok című könyvben olvashattunk egy értékes megoldást. Ha a gondolatainkat nem is tudjuk kordában tartani, az érzéseinket képesek vagyunk irányítani és befolyásolni. Ha úgy érzed, hogy nem vagy képes átállni a pozitív gondolkodásra, rossz kedved van, kilátástalannak érzel mindent, akkor itt az ideje, hogy összeszedd mindazt, ami örömet okoz. Csinálj valamit, ami megmosolyogtat, legyél hálás valamiért az életedben, lásd meg magad körül a szép dolgokat. Ha megváltoztatod az érzéseidet, akkor a tudatos és tudatalatti gondolataid is megváltoznak. Onnan már csak egy lépés, hogy ezt állandóvá tedd, és valóban kisöpörj minden negatívumot az elmédből.
 

Gondolatébresztés.hu

Szólj hozzá!

Címkék: siker gondolkodás kulcs the titok pozitív secret

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr702399815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása