HTML

A Gondolatébresztés Napja

Friss topikok

  • IGE: Óvakodjatok egyes, - de inkább kettes- társkereső kluboktól! 2009.12.19. 00:31 IGe Egyes csaló tá... (2010.12.18. 10:36) Az igazi társ

Linkblog

A Kristályok mint segítők

2010.11.10. 08:06 Gondolatébresztő

A kristályok és féldrágakövek régóta velünk vannak, és ősidők óta használjuk varázslatos erejüket. A bennük lévő ásványok, fémek, és egyéb fizikai, spirituális tulajdonságaik lehetővé teszik, hogy egy teljes gyógyszertárat alkossanak számunkra.
 
Hogyan használhatod a kristályokat? Először is fontos tudni, hogy melyik kristály mire jó. Megannyi könyvet, weblapot találhatsz erre vonatkozóan. A kristályt hordhatod magadnál, a zsebedben, nyaklánc formában a nyakadba akasztva. Lényeges, hogy gyakran hozzáérjen a bőrödhöz. Készíthetsz drágakővizet is, ami nagyon egyszerű. Helyezz egy kisebb kristályt néhány órára egy pohár vízbe, majd idd meg a vizet. Ha valamilyen egészségügyi vagy akár lelki problémád van, kialakíthatsz egy terápiát annak a kristálynak a segítségével, amelyik alkalmas a problémád gyógyítására (például ihatsz naponta kétszer drágakővizet, és naponta, meghatározott időkre tartsd a kristályt a kezedben).
 
A kristályok energetikai tisztítása elengedhetetlen! Legegyszerűbb, ha hideg folyóvíz alá tartod a kristályaid néhány percre, minden használat előtt és után. Hetente egyszer temesd a kristályod tengeri só alá 12 órára, a sót ezután dobd ki, ne használd fel újra.
 
Fedezd fel a kristályok csodálatos világát, garantálom neked, hogy érezni fogod gyógyító erejüket. Reméljük ez a rövid leírás kedvet csinált, ha bármilyen észrevételed, plusz tudásod van, kérlek oszd meg velünk itt.

Szólj hozzá!

Címkék: egészség kulcs gyógyítás gondolkodásmód kristályok

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr512437687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása