HTML

A Gondolatébresztés Napja

Friss topikok

  • IGE: Óvakodjatok egyes, - de inkább kettes- társkereső kluboktól! 2009.12.19. 00:31 IGe Egyes csaló tá... (2010.12.18. 10:36) Az igazi társ

Linkblog

Vision Board

2010.11.10. 08:10 Gondolatébresztő

Már a Titokban is szó volt erről az érdekes eszközről, amit magyarul úgy fordíthatnánk le, hogy látvány-tábla vagy vizualizációs-tábla. Lényegében nagyon egyszerű létrehozni: szükséged van egy parafatáblára, vagy egy a számítógép monitorjának hátterére. Keress képeket amik kifejezik a vágyaidat, ha sok vágyad van, az sem baj! Gyűjts képeket szerelemről, karrierről, harmóniáról és helyezd el a tábládon. Ha egy valamire fókuszálsz, pl egészség, fogyás, új munkahely, akkor keress minél több olyan képet, amelyek a célodat kifejezik. Tölts el minden nap egy kis időt a tábla előtt, éld át a képek jelentését, és szívd magadba a szeretet érzését. Előbb-utóbb a tudatalattid megjegyzi a képeket és akkor is kiküldi a jeleket az Univerzumnak amikor nem is nézel rá ezekre a képekre.
 
Ez az eszköz nagyon nagyon hatékony, nekem is új táblát kell most készítenem, alig várom!
Gyere el a Gondolatébresztés napjára, ahol még több ötletet kaphatsz!!!! Kattints IDE

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr572437691

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása