HTML

A Gondolatébresztés Napja

Friss topikok

  • IGE: Óvakodjatok egyes, - de inkább kettes- társkereső kluboktól! 2009.12.19. 00:31 IGe Egyes csaló tá... (2010.12.18. 10:36) Az igazi társ

Linkblog

Filmajánló - Mi a csudát tudunk a világról?

2010.11.15. 16:43 Gondolatébresztő

A Mi a csudát tudunk a világról című dokumentumfilm még 2005-ben látta meg a napvilágot, de ha még nem láttad, szívből tudom ajánlani. A filmben tudósok, orvosok, szakértők egy csoportja elemzi az energia fogalmát, és hogy miként kellene viszonyulnunk önmagunkhoz, és másokhoz. Felfedi a gondolat hatalmát, egészen új szemszögből mutatja be a világot, és mesél nkünk kvantumfizikáról, elménk működéséről. Hasonló a Titokhoz...mégis egészen más.
 
Itt egy kis részlet a filmből, kedvcsinálónak!

Szólj hozzá!

Numerológia

2010.11.15. 16:39 Gondolatébresztő

Pythagoras görög matematikust, csillagászt, filozófust, aki Kr. előtti 6. században élt, tartják a numerológia megalapítójának. Görögországban az ő számmisztikáját tudományos szintre emelték. Aki ismeri a számok jelentését, az megpróbálhatja azt érvényesíteni a hétköznapi életben, a saját életére vonatkoztatva. Az ezoterikus felfogás a számokat vibrációknak tartja. Minden név és születési dátum tartalmaz egy számértéket, amely bennünk él, és belőlünk hat. A számmisztikával való foglalkozás is egy lépés az önismerethez, ill. emberismerethez vezető úton.
Minden ember számára különleges jelentőséggel bír születésének dátuma, annál is inkább, mert ez az a tényező, ami egész életünk során változatlan marad, elkísér minket. E "kód" nem csak arról beszél nekünk, hogy az embert milyen kozmikus vibrációk érik, hanem arról is, hogy mi a célja itt az életben, s mi az a tanulság, amit a sajátjává tehet. Világunkban minden rezgésből áll, s mindennek megvan az arra a dologra jellemző rezgésszáma. A testeknek, tárgyaknak és a megfoghatatlan anyagoknak is van saját rezgésük, így a gondolatoknak, s a neveknek is. A számmisztika feladata, hogy az egyén jellemrajzán keresztül segítsen tudatosítani, és a felszínre hozni az illető egyéniségében rejlő értékeket. Tárgya az emberi lélek, jellem, és sors tanulmányozása a számok szimbolizmusán keresztül.

A számmisztika több területen lehet segítségünkre:

- A jellemrajz az önismeretben erősíthet bennünket.
- Életfeladataink felvázolásával segít, hogy ne térjünk le a „számunkra kijelölt útról”, s így betölthessük földi missziónkat.
- Az életciklusok ismeretében kiválaszthatjuk a legkedvezőbb időpontot pl.: új munkahely keresésére, ingatlan ügyekre stb.
- Párkapcsolatainkban is segíthet, nemcsak a másik megismerése és elfogadása, hanem konkrét tanácsokkal a békésebb légkör megteremtése érdekében. Rávilágít a párkapcsolat konfliktus csomópontjaira, és tanácsot ad azok kezelésére.
- A pályaválasztásban az egyén adottságaihoz, mentalitásához legmegfelelőbb munkaterület kiválasztásában segít.
- Cégalapítás időpontjának és a cég nevének kiválasztásában is hatékony útmutatást nyújthat, hiszen nem csak egy ember életútját jellemezheti a neve és a születési dátuma, hanem például egy cégét is.

Ha szeretnél numerológiai elemzést, jelentkezz a VITALIS NATURA Egészségközpontnál

www.vitalisnatura.hu
vitalisnatura@vitalisnatura.hu
+36 30-237-1400
Nyugatitól 5 percre: XIII. Radnóti M. u. 19/b fszt/2

Szólj hozzá!

A Titok – Rövid tanítások Rhona Byrne-tól

2010.11.15. 16:36 Gondolatébresztő

Akár tisztában vagy vele, akár nem, a mai napod megrendeli a holnapot az Univerzum katalógusából. Ami ma érzel és gondolsz az teremti meg a jövőd automatikus frekvenciáját, amire az Univerzum hasonló frekvenciával válaszol.
 
Érezd jól magad ma, és a holnap ezáltal fantasztikussá válik!
 

Szólj hozzá!

A reflexológiáról

2010.11.15. 16:32 Gondolatébresztő

A reflexológia világszerte elterjedt és elismert természetgyógyászati módszer. Nagy sikerét a módszer rendkívüli hatékonyságának köszönheti. A terápia az egész szervezetre hatással van, emellett nincs káros mellékhatása.
A Reflexológia tapasztalatokon alapuló tudomány. Lényege: bőrterületek, pontok, zónák ingerlése. Az ingerre reflex, visszahatás keletkezik a hozzá tartozó szervben, testrészben.
A talpban közel 70.000 idegvégződés található.

A reflexzóna masszázs serkenti a vér- és nyirokkeringést, amely a test öntisztulási képességét megtöbbszörözi. Erősíti az immunrendszerünket, ezáltal az öngyógyító folyamatokat beindítja. Testi-lelki feszültségeinket oldja, relaxál és kellemes érzetet ad. Az egészségjavító, energetizáló lábmasszázs több ezer éve fontos szerepet tölt be a természetes gyógymódok sorában. Már az ókori egyiptomiak is élvezték a masszázs szervezetre gyakorolt jótékony hatását. A mai reflexológia lényegét egy amerikai orvos, dr. William Fitzgerald írta le először a múlt század elején. E szerint testünk bizonyos zónái összeköttetésben állnak a talp egyes területeivel. A hozzáértő számára a lábfej – főleg a talp felülete – a test térképeként is fölfogható, amely sok mindent elárul a szervezetről. A megfigyelések alapján ugyanis az idegvégződésekben gazdag lábfej különböző részein visszatükröződik a szervek állapota: ha bizonyos pontokra nyomást gyakorolnak, hatni tudnak a területre leképzett testtájék működésére.

A lábfej reflexzónatérképe pontos útbaigazítást ad arról, melyik szerv, mely ponthoz kapcsolódik. Az elmélet szerint mind a test, mind a talp azonos számú övezetekre osztható fel. Minden szerv reflexzónája azon a lábon található, amelyik testfélen elhelyezkedik; a páros szervek zónái mindkét lábon, a páratlan szervekéi – anatómiai helyzetüknek megfelelően – csak az egyiken jelennek meg. Fontos tudni, hogy nemcsak a talpon, hanem a lábfej felső, külső és belső oldalán, továbbá a boka fölötti területen lévő sávban is húzódnak különböző testtájékhoz kapcsolható övezetek.Ha a szervezetben valamilyen oknál fogva változás következik be, arról a reflexológus a talp állapotából alkothat képet. A megfelelő szerv zónájában kialakuló szúrás vagy fájdalom, akár a salakanyagok lerakódásából keletkező apró csomócskák adnak tájékoztatást a szervek hogylétéről.

A reflexzónamasszázst így elsősorban állapotfelmérésre, betegségek megelőzésére, gyógyítására használják. A kezelések célja – a megfelelő pontok stimulálásával – a vérkeringés, a nyirokkeringés javítása, a méreganyagok kiválasztódása, a fájdalom megszüntetése, és mindezzel együtt a szervezet védekezőképességének javítása.


Kezelésekre a VITALIS NATURA Egészségközpontban tudsz jelentkezni

www.vitalisnatura.hu
vitalisnatura@vitalisnatura.hu
+36 30-237-1400
Nyugatitól 5 percre: XIII. Radnóti M. u. 19/b fszt/2

Szólj hozzá!

Címkék: stressz egészség életmód gyógyítás pozitív népbetegség

A Titok Neked

2010.11.15. 16:26 Gondolatébresztő

Imádom ezt a klipet...minden nap meg kellene nézned!:)
Írok hozzá fordítást is, ami akkor kezdődik, amikor a zene...műfordítás, nem nyers...úgy írtam, ahogy  a legszebben hangzik, remélem tetszeni fog :)

 

A mai nap az új életem kezdete
Ma újrakezdek mindent
Mindenféle jó dolog érkezik hozzám ma
Hálás vagyok, hogy élek
Szépséget látok mindehol magam körül
Szenvedéllyel és jelentőségteljesen élek
Minden nap időt szakítok nevetésre és játékra
Éber vagyok, energiával teli és élő
Csak a jó dolgokra fókuszálok az életben
És köszönetet mondok értük
Béke vesz körül és egy vagyok mindennel
Érzem a szeretetet, örömöt és jólétet
Szabad vagyok, hogy önmagam legyek
Az emberi forma nagyszerűsége vagyok
Az élet tökéletessége vagyok
Hálás vagyok...
Hogy Én vagyok
A mai nap a legnagyszerűbb nap az életemben
 

Szólj hozzá!

Címkék: gondolkodás kulcs gondolatok életmód pozitív vonzás secret gondolkodásmód

A siker a fejben dől el!

2010.11.10. 08:31 Gondolatébresztő

Gyere el a Gondolatébresztés napjára, ahol Tonk Emil is előadást tart a sikerről, ami az elmédben dől el. Hogyan lehetsz profi, hogyan viszonyulj a kudarchoz, hogyan kezeld versenytársaid...mindenre válszt kaphatsz, csak jelentkezz ITT, megéri!

Szólj hozzá!

Címkék: siker kulcs gondolkodásmód

Könyvajánló - Miért nevet Isten?

2010.11.10. 08:14 Gondolatébresztő

A nevetés a legegészségesebb válasz, amit az életedre adhatsz. Mickey Fellows sikeres Los Angeles-i komikus, mégis átlagember, akinek megvannak a maga félelmei, önző vágyai és függőségei. Apja halála után találkozik egy Francisco nevű titokzatos idegennel, aki örökre megváltoztatja az életét. A Miért nevet Isten? nagy adag humorral és valós, gyakorlati tanácsokkal bizonyítja be, hogy az elénk tornyosuló akadályok valójában álruhába öltözött lehetőségek. "Deepak rámutat, hogy a világ sötétségében mindig gyújthatunk egy gyertyát, ami nem más, mint a humor; és arra ösztönöz, hogy ne a sötétségre, hanem a gyertya fényére koncentráljunk. Hogy miért nevet Isten? Mert érti a viccet." /Mike Myers/
Ez a leírás az Édesvíz kiadó honlapján olvasható, nem tudtam volna jobbat írni én sem. Fantasztikus könyv, mindenkinek szívből ajánlom!

Szólj hozzá!

Vision Board

2010.11.10. 08:10 Gondolatébresztő

Már a Titokban is szó volt erről az érdekes eszközről, amit magyarul úgy fordíthatnánk le, hogy látvány-tábla vagy vizualizációs-tábla. Lényegében nagyon egyszerű létrehozni: szükséged van egy parafatáblára, vagy egy a számítógép monitorjának hátterére. Keress képeket amik kifejezik a vágyaidat, ha sok vágyad van, az sem baj! Gyűjts képeket szerelemről, karrierről, harmóniáról és helyezd el a tábládon. Ha egy valamire fókuszálsz, pl egészség, fogyás, új munkahely, akkor keress minél több olyan képet, amelyek a célodat kifejezik. Tölts el minden nap egy kis időt a tábla előtt, éld át a képek jelentését, és szívd magadba a szeretet érzését. Előbb-utóbb a tudatalattid megjegyzi a képeket és akkor is kiküldi a jeleket az Univerzumnak amikor nem is nézel rá ezekre a képekre.
 
Ez az eszköz nagyon nagyon hatékony, nekem is új táblát kell most készítenem, alig várom!
Gyere el a Gondolatébresztés napjára, ahol még több ötletet kaphatsz!!!! Kattints IDE

Szólj hozzá!

A Kristályok mint segítők

2010.11.10. 08:06 Gondolatébresztő

A kristályok és féldrágakövek régóta velünk vannak, és ősidők óta használjuk varázslatos erejüket. A bennük lévő ásványok, fémek, és egyéb fizikai, spirituális tulajdonságaik lehetővé teszik, hogy egy teljes gyógyszertárat alkossanak számunkra.
 
Hogyan használhatod a kristályokat? Először is fontos tudni, hogy melyik kristály mire jó. Megannyi könyvet, weblapot találhatsz erre vonatkozóan. A kristályt hordhatod magadnál, a zsebedben, nyaklánc formában a nyakadba akasztva. Lényeges, hogy gyakran hozzáérjen a bőrödhöz. Készíthetsz drágakővizet is, ami nagyon egyszerű. Helyezz egy kisebb kristályt néhány órára egy pohár vízbe, majd idd meg a vizet. Ha valamilyen egészségügyi vagy akár lelki problémád van, kialakíthatsz egy terápiát annak a kristálynak a segítségével, amelyik alkalmas a problémád gyógyítására (például ihatsz naponta kétszer drágakővizet, és naponta, meghatározott időkre tartsd a kristályt a kezedben).
 
A kristályok energetikai tisztítása elengedhetetlen! Legegyszerűbb, ha hideg folyóvíz alá tartod a kristályaid néhány percre, minden használat előtt és után. Hetente egyszer temesd a kristályod tengeri só alá 12 órára, a sót ezután dobd ki, ne használd fel újra.
 
Fedezd fel a kristályok csodálatos világát, garantálom neked, hogy érezni fogod gyógyító erejüket. Reméljük ez a rövid leírás kedvet csinált, ha bármilyen észrevételed, plusz tudásod van, kérlek oszd meg velünk itt.

Szólj hozzá!

Címkék: egészség kulcs gyógyítás gondolkodásmód kristályok

Holisztikus terápia Nőknek

2010.11.02. 06:45 Gondolatébresztő

Néhány hónapja találtam egy olyan holisztikus terápiát, ami sokak segítségére lehet. A terápia segít kiegyensúlyozni a hormonháztartásunk, segít pajzsmirigy problémák esetén, és kipucolja testedből a candida-t. A módszer a következőkre épül: helyes táplálkozás, vitaminok és étrendkiegészítők használata, helyes étkezési szokások, mozgás, helyes légzés, meditáció.
 
Lássuk először is a táplálkozásra vonatkozó szabályokat.
Tiltott élelmiszerek: tejtermékek (helyettük szóba jöhet rizstej vagy mandulatej), tojásfehérje, konzervált élelmiszerek, gyorséttermi ételek, olajok (kivéve extra szűz olivaolaj), nem organikus vöröshús, fehér cukor, fehér liszt, fehér kenyér, fehér rizs, szója! (a szója bizonyítottan növelheti a hajlamot a miómák és pajzsmirigy gondok megjelenésére), alkohol, koffein, amennyiben candida-d van, mellőzd a gyümölcsöket is, kivéve a citromot és a lime-ot.
Miért tiltott mindez? A húsok, tejtermékek manapság tele vannak hozzáadott hormonokkal, a konzervált ételek, fehér liszt és rizs túl sok kémiai folyamaton megy keresztül, a többi pedig egyszerűen toxikus abban az esetben, ha a fent említett egészségügyi problémákkal küzdesz.
 
Amit ehetsz: rengeteg friss, nyers zöldség, magok, diófélék, bab, lencse, csirke, hal, barna vagy teljeskiőrlésű kenyér, barna rizs, gyógynövények, és sok-sok fokhagyma, ami erősíti a szervezetet és tisztítja a májat.
Ennek a diétának a lényege, hogy lejebb vigye a vércukorszintet, erősítse immunrendszerünket és ezáltal kiegyensúlyozza a hormonrendszerünket.
 
Szükséges táplálékkiegészítők: multivitamin, fahéj koncentrátum, hal olaj, B-vitamin, női hormonokat segítő készítmények, immunrendszert segítő készítmények, kókusz olaj.
 
Ha készen állsz a terápiára, akkor sok mindenen változtatnod kell. Szokj le arról, hogy TV-t nézel vagy olvasol evés közben. 100%-ban az evésre koncentrálj, légy hálás minden falatért, ezt a viselkedést a gyomrod és az egész emésztésed imádni fogja.
 
Két hét diéta után jön egy 2 napos böjt. A 2 nap folyamán ihatsz vizet, gyógyteákat, ehetsz naponta kétszer egy maréknyi napraforgómagot vagy diófélét, ehetsz gyenge zöldséglevest vagy kis mennyiségű zöld salátát. Miért van szükség a böjtre? Mert segít a szervezet megtisztításában, aminek következő lépése a máj. Egy hétig igyekezz minél több fokhagymát enni, ha lehetőség van rá, akkor szerezz be fekete dió koncentrátumot, szegfűszeg kapszulát és ezeket naponta szedd. A hét letelte után néhány napig igyál rendszeresen májtisztító teát.
 
Próbálj meg továbbra is a diéta határain belül maradni a későbbiekben.
 
Következik a testmozgás. Valójában mindegy mit teszel...futhatsz, sétálhatsz, jógázhatsz, táncolhatsz...egy a fontos, a rendszeresség. A mozgás enyhíti a stresszt, erősíti az immunrendszert, és boldoggá teszi az egész tested.
 
A tested után az elmédnek és a lelkednek is hatalmas szerepe van a harmónia kialakításában. Tanulj egyszerű légzőgyakorlatokat, a helyes és mély légzés kihat a mindennapi közérzetedre. Lefekvés előtt relaxálj, vagy használj valamilyen meditációs technikát, ami segít elaludni, a jó alvás, mondanom sem kell, kulcsfontosságú.
 
Tégy valamit önmagadért minden nap, ami örömet jelent. Fényképezd a körülötted lévő életet, keress új hobbit vagy vesd bele magad a tanulásba.
 
Meglátod majd mennyit változol az első néhány nap után. Megemelkedik az energiaszinted, mégis nyugodtabbá válsz, vidámabbnak, pihentebbnek érzed magad...megéri, igaz?

Szólj hozzá!

Címkék: gondolkodás egészség kulcs életmód pozitív gondolkodásmód

Épp testben épp lélek

2010.11.02. 06:39 Gondolatébresztő

Ez az ismert(?) közmondás nem csupán üres frázis. Ha fizikailag jól érzed magad, egészséges vagy, akkor könnyebben megtalálod a megoldást egyéb problémáidra. A stressz, a túlsúly, a hátfájás, és a rossz közérzet nagyban befolyásolja az energiaszintedet, hozzáállásodat, és megakadályoz abban, hogy megvalósítsd önmagad.
 
 
Ha az életedben kevés a mozgás akkor "épp" testeben épp csak élsz. A Gondolatébresztés napján Pati Nagy Attila, a Fitness Company vezetője megoldást ajánl majd a fenti problémákra. Olyan megoldásokat, melyek fizikai jólétet eredményeznek, és bebizonyítják, hogy az egészséghez vezető út örömmel és kalandokkal van kikövezve. Légy EGÉSZ :) Teremts harmóniát a tested, a lelked és az elméd között. Ez az állapot mindennél többet ér!
 
ITT tudsz jelentkezni

Szólj hozzá!

Gazdag Papa, Szegény Papa

2010.11.02. 06:35 Gondolatébresztő

Robert T. Kiyosaki a szerzője a címben említett könyvnek. Nem tudom, hogy Magyarországon mennyire ismert, de a tengerentúlon a csapból is Ő folyik. Művében a siker és gazdagság titkairól ír, egy nagyon érdekes példa segítségével. Elmeséli, hogy két apja volt, az egyik tanult, sikeres és gazdag, a másik pont az ellentéte. Mindketten keményen dolgoztak egész életükben, de a gazdag papa vagyon hagyott az utódaira, a szegény papa pedig csak adósságot...mi volt a különbség a két férfi között? Mindketten fantasztikus egyéniségek voltak, segítőkészek, komolyak...ám míg egyikük azt mondta: „A pénz minden gonoszságnak alapja”, a másikuk inkább úgy gondolta, hogy „A pénz hiánya az ami minden gonoszságnak alapja”. Két apával, Robertnek lehetősége volt mérlegelni kétfajta életutat, és megválasztani, hogy melyik apa tanításait fogadja el. Világossá vált számára, hogy a siker fejben dől el, ahogy írtam is a Vonzás és a pénz bejegyzésben. Nem a kemény munka hoz gazdagságot, hanem a pénzhez való hozzáállás, és az ez alapján történő cselekvés. Robert számos más könyvet írt ennek kapcsán, folyamatosan oktat, blogot ír és járja a világot.
 
Bár a Gonolatébresztés napján Ő nem lesz jelen, de jelen lesznek más sikeres emberek például Tonk Emil és Szalay Ádám, akik hasonló elveket vallanak, és segíthetnek megváltoztatni a gondolkodásmódunkat.

Szólj hozzá!

Hála

2010.11.02. 06:31 Gondolatébresztő

Ezt a gyakorlatot a Titok kapcsán tanultam, és hihetetlenül hasznos! Vegyél egy szép füzetet, naplót, és nevezd el a hálakönyvednek. A bal oldali lapra írj egy listát mindarról, amiért hálás vagy az életedben...az étel, ami táplál, a tető a fejed felett, a ruháid, a családod, barátaid stb. Miután megírtad a listát, öleld magadhoz a könyvet, és mondj köszönetet hangosan a listádon szereplő dolgokért. Ezután a jobb oldali lapra írd le mindazt, amire vágysz, méghozzá jelen időben. Ez lehet bármi, új munkahely, előléptetés, új párkapcsolat. Ha befejezted, öleld magadhoz a könyvet újra, és mondj köszönetet jelen időben mindazért, amire vágysz. Ismételd meg ezt a gyakorlatot olyan gyakran, amilyen gyakran szükségét érzed, sokat fog segíteni.
 
A hála talán a legfantasztikusabb érzés a világon. Passzív és befogadó, támogatja a szeretet érzését, ami aktív és kifelé irányul. Amikor hálás vagy valamiért, és a hála frekvenciáját küldöd az Univerzum felé, ugyanilyen frekvenciát fogsz visszakapni: csupa olyan eseményt, lehetőséget, amiért még inkább hálás lehetsz!
 
A Gondolatébresztés Napján azokról az attitüdökről is szó fog esni, amik segítik kialakítani a hála érzetét!

Szólj hozzá!

Az igazi társ

2010.11.02. 06:24 Gondolatébresztő

Rengetegen vagyunk, akik szeretnének egy tartós, érzelmektől gazdag, mégis biztonságos párkapcsolatban élni. Mit tehetünk annak érdekében, hogy ezt bevonzzuk az életünkbe? Meg fogsz lepődni, nem azt javaslom, hogy regisztrálj egy társkereső oldalon, nem is azt, hogy járj el minden este bulizni. Valójában nagyon egyszerű dolgod van. Nincs szükség arra sem, hogy kitaláld milyen személyiség illene hozzád igazán. Az Univerzum azt fogja elhozni neked, aki a legjobban passzol majd.
 
Vedd körül magad romantikus tárgyakkal, képekkel, képzeld el, hogy valaki fogja a kezed és mosolyogj. Helyezz el olyan dekoratív dísztárgyakat az asztalodon, melyek kettősséget ábrázolnak (párban lévő szívek, macik, delfinek...bármi, ami az ízlésednek megfelel).
 
Viselkedj úgy, mintha már lenne társad! Ha franciaágyon alszol, ne középen tedd, hagyj helyet a párodnak. Teríts két személyre, akkor is, ha még csak magadnak főzöl. Hagyj szabad helyet a szekrényedben a szerelmed ruháinak számára. Soha ne arra koncentrálj, hogy az a hely még üres, csak azt érezd szívvel-lélekkel, hogy a nagy Ő már úton van feléd!
 
Ezután nincs más dolgod, minthogy figyelj...figyelj a jelekre, az új lehetőségekre, és ha érzed, hogy itt az ideje, akkor azonnal cselekedj!

1 komment

Címkék: párkapcsolat titok vonzás secret gondolkodásmód

Az Univerzum a Te inasod!

2010.10.28. 10:06 Gondolatébresztő

Valaki alig várja, hogy teljesíthesse a kívánságaidat!
 
Minden szavadnak ereje, és meghatározott frekvenciája van. Amikor beszélsz, kimondasz egy szót, az a frekvencia eljut az Univerzumba, és az Univerzum ugyanolyan frekvenciát küld vissza hozzád. Mikor olyan erős és negatív szavakat használsz, mint borzasztó, förtelmes, undorító, az Univerzum ugyanilyen negatív és erős választ fog adni. Így láthatod most már, hogy milyen fontos, hogy pozitív és erős szavakat mondj ki azzal kapcsolatban, amire vágysz, és milyen fontos, hogy NE használj negatív és erős szavakat, azzal kapcsolatban, amire NEM vágysz.
 
Az Univerzum személytelen, ezt soha nem szabad elfelejteni. Nem ítélkezik, nem tesz különbséget, csak reagál. Visszatükrözi saját gondolataid és érzéseid. Félelmetesnek tűnik egy kicsit? Valójában ez azt jelenti, hogy tökéletes szabadságod van! Hogy van egy Szolgálód aki minden kívánságodat teljesíti!
 
Kattints IDE, és jelentkezz a Gondolatébresztés Napjára...adj magadnak esélyt, hogy sikeresebb, boldogabb életet élj!

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok titok vonzás gondolkodásmód

Gazdagnak lenni nem bűn!

2010.10.28. 09:59 Gondolatébresztő

A pénz bevonzása talán az egyik legnehezebb és legbonyolultabb vágyunk, de miért?

Szinte minden kultúrában, vallásban ott lapul a pénzzel kapcsolatos dilemma: Ha gazdagságra vágyom akkor nem vagyok elég spirituális. Ha sok pénzem van, akkor fösvény leszek, rossz emberré válok. Az igaz embernek nincs szüksége anyagi javakra. Ha az utóbbi így van, ezt érzed és boldog vagy, akkor hajrá, ne változtass. Ám ha úgy érzed több pénz boldogabbá tenne, az NEM bűn!

Nem bűn, ha gazdagságra vágysz. Mégha nem is gondolod, hogy ez a dilemma befolyásol, hidd el, hogy tudatalatt, ott motoszkál benned is. Így tanítottak minket, ezt kaptuk örökségül. Amíg ezeket a rossz beidegződéseket ki nem gyomlálod az elmédből, addig soha nem leszel képes a pénz fogalmát annyi szeretettel ellátni, hogy bevonzd az életedbe. A sikeres emberek nem feltétlenül azért sikeresek és gazdagok mert különleges tehetségük, türelmük, szerencséjük van. A gazdag ember elsősorban azért gazdag mert feltétel nélkül imádja a pénzt, és fel sem merül benne, hogy a szegénység utolérheti. Ne feledd, az nem a te dolgod, hogy kitaláld, hogyan juthatsz több pénzhez...ne aggódj...az Univerzum elhozza a megfelelő lehetőségeket, ötleteket, csak bíznod kell benne!

Tonk Emil magyarország legelismertebb üzleti előadója. Hallgasd meg mit ajánl a Pénz kapcsán! Ébreszthet benned is érdekes ötleteket, gondolatokat!

Jelentkezz most a konferenciára! Katt ide: Gondolatébresztés.hu

Szólj hozzá!

A stresszről

2010.10.26. 11:24 Gondolatébresztő

Már a bemutatkozásban is említettünk egy szót, ami korunk egyik népbetegsége, és valamennyien jól ismerjük: a stressz.
 
Mi is a stressz tulajdonképpen? A Wikipédia ezt írja: "A stressz eredetileg a szervezetnek az ingerekre adott nem specifikus válaszát jelölő orvosi szakkifejezés volt. Mai értelmében azonban jelentése nagyjából „folyamatos feszültség” vagy „tartós idegesség”, mely rendszerint egy vagy több állandó negatív ingerre adott tartós válaszreakció a szervezet részéről. A tartósan fennálló stressz akár komoly egészségkárosodást eredményezhet, mivel gyengíti a szervezet ellenállóképességét."
 
Nem valami fényes, igaz? Sokan a stresszt tartják a rák, a szívinfarktus és más súlyos betegségek egyedüli vagy központi kiváltó okának. Ez az állandó idegesség szinte természetes, és folyamatosan jelenlévő kórként ül a fejünk felett, és gyötri testünk, lelkünk.
 
Vajon hányan tudják, hogy a stresszt miként lehet kezelni, milyen gyakorlatok segíthetnek, illetve hogy pozitív energia is nyerhető belőle? A Gondolatébresztés napján Baki Mária erről tart majd előadást, feltárva a stressz okait, hatásait, kezelési módjait.
 
A konferenciára ITT lehet továbbra is jelentkezni.

Szólj hozzá!

Címkék: stressz titok gondolkodásmód népbetegség

A titok - rövid tanítások Rhonda Byrne-tól

2010.10.26. 10:29 Gondolatébresztő

Ne foglalkozz a negatív gondolataiddal, melyeket nem tudsz kordában tartani. Csak annyit kell tenned, hogy elkezdesz jó dolgokra gondolni..nap nap után, ültess el az elmédben annyi jó gondolatot, amennyit csak tudsz. Ha ezt megteszed, a jó gondolataid még több jó gondolatot vonzanak majd be, és előbb-utóbb az összes negatív gondolatot kisöprik a tudatodból.
 
******
 
Ez abszolút logikus ötlet, és kivitelezhető, noha gyakran képtelenek vagyunk pozitívan gondolkodni, mert túlzottan többségben vannak a rossz gondolataink. Arról nem is beszélve, hogy a gondolataink nagy része a tudatalattinkban jön létre, amit még nehezebb kezelni és uralni. A titok című könyvben olvashattunk egy értékes megoldást. Ha a gondolatainkat nem is tudjuk kordában tartani, az érzéseinket képesek vagyunk irányítani és befolyásolni. Ha úgy érzed, hogy nem vagy képes átállni a pozitív gondolkodásra, rossz kedved van, kilátástalannak érzel mindent, akkor itt az ideje, hogy összeszedd mindazt, ami örömet okoz. Csinálj valamit, ami megmosolyogtat, legyél hálás valamiért az életedben, lásd meg magad körül a szép dolgokat. Ha megváltoztatod az érzéseidet, akkor a tudatos és tudatalatti gondolataid is megváltoznak. Onnan már csak egy lépés, hogy ezt állandóvá tedd, és valóban kisöpörj minden negatívumot az elmédből.
 

Gondolatébresztés.hu

Szólj hozzá!

Címkék: siker gondolkodás kulcs the titok pozitív secret

Nyerj 2 személy részére szóló belépőjegyet!

2010.10.25. 11:35 Bihari László

 

„Gondolkodni mindenki tud. Jól már csak kevesen!”
 

Itt az ideje, hogy olyan módon gondolkodj ami Önmagad és mások javára válik!
 

A Gondolatébresztés Napja segít Neked, hogy olyan gondolatokat tehess a magadévá, amivel pozitív változásokat índíthatsz el az életedben, legyőzeted az akadályokat, és megoldhatod feladataidat! Olyan emberekkel találkozhatsz e jeles napon, akik segítségedre lesznek abban, hogy gondolataidat teremtő erőként tudd felhasználni az életedben, és általuk megteremthesd az anyagi és érzelmi bőséget, jólétet és egyensúlyt az életedben!
 

Legyél ott a Gondolatébresztés Napján Te is, ahol személyesen találkozhatsz az előadókkal és tapasztalatot cserélhetsz olyanokkal, akik hasonló módon szükségét érzik a pozitív gondolkodásnak mint Te!
 

Vegyél részt játékunkban és Nyerj két személyre szóló belépőt!
 

Hetente kisorsolunk egy 16.000.- forint értékű 2 személyre szóló belépőt  azok között akik a facebook oldalon regisztrálnak a Gondolatébresztés Napja oldalon.

A regisztráció egyetlen feltétele, hogy a tetszik gomb megnyomásával csatlakozol a csoporthoz!
Regisztráció itt: Gondolatébresztés Napja Facebook

 

Duplázd meg az esélyed!
 

Ezen felül hetente további 2 személy részére szóló belépőt sorsolunk ki azok között, akik meghívják az ismerőseiket is  a rendezvényre! A rendezvény részleteiről bővebb információt a facebook oldalon a gondolatébresztés.hu oldalon találsz!
 

Várunk szeretettel a Facebookon és a Gondolatébresztés Napján!
 

Az oldal eléréshez kattints a az alábbi linkre és csatlakozz!:

Gondolatébresztés Napja Facebook
 

Néhányan az előadók közül:

Tonk Emil - Magyarország legnépszerűbb motivációs trénere

Szalay Ádám - A tv2 Napló című műsorának főszerkezstője, a Sikerkód tréning vezetője

Bihari László - A jobb agyféltekés módszerek magyarországi nagykövete

Johnné Baki Mária - a Holisztikus Okatatási Központ vezetője, kineziológus

Varga Róbert - életmód tanácsadó

Pati Nagy Attila - motivációs tréner és életmód tanácsadó

 

 

 

 

Szólj hozzá!