HTML

A Gondolatébresztés Napja

Friss topikok

  • IGE: Óvakodjatok egyes, - de inkább kettes- társkereső kluboktól! 2009.12.19. 00:31 IGe Egyes csaló tá... (2010.12.18. 10:36) Az igazi társ

Linkblog

Az Univerzum a Te inasod!

2010.10.28. 10:06 Gondolatébresztő

Valaki alig várja, hogy teljesíthesse a kívánságaidat!
 
Minden szavadnak ereje, és meghatározott frekvenciája van. Amikor beszélsz, kimondasz egy szót, az a frekvencia eljut az Univerzumba, és az Univerzum ugyanolyan frekvenciát küld vissza hozzád. Mikor olyan erős és negatív szavakat használsz, mint borzasztó, förtelmes, undorító, az Univerzum ugyanilyen negatív és erős választ fog adni. Így láthatod most már, hogy milyen fontos, hogy pozitív és erős szavakat mondj ki azzal kapcsolatban, amire vágysz, és milyen fontos, hogy NE használj negatív és erős szavakat, azzal kapcsolatban, amire NEM vágysz.
 
Az Univerzum személytelen, ezt soha nem szabad elfelejteni. Nem ítélkezik, nem tesz különbséget, csak reagál. Visszatükrözi saját gondolataid és érzéseid. Félelmetesnek tűnik egy kicsit? Valójában ez azt jelenti, hogy tökéletes szabadságod van! Hogy van egy Szolgálód aki minden kívánságodat teljesíti!
 
Kattints IDE, és jelentkezz a Gondolatébresztés Napjára...adj magadnak esélyt, hogy sikeresebb, boldogabb életet élj!

Szólj hozzá!

Címkék: gondolatok titok vonzás gondolkodásmód

A bejegyzés trackback címe:

https://gondolatebresztes.blog.hu/api/trackback/id/tr92404616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása